Linda Kron

Titel: Jurist
Utbildning: Jur. kand. Uppsala universitet
E-post: linda.kron@stance.se
Tel: 0765-41 00 11
Språk: Svenska, engelska
Områden: Bostadsjuridik, vårdnad, umgänge, underhåll

Kort om Linda

Jag kommer ursprungligen från Göteborg men flyttade uppåt i landet till Stockholm i mina tidiga tonår. Jag var intresserad av juridik tidigt och valde just denna inriktning när det blev dags för högskolestudier. Jag avslutade min juristutbildning vid Uppsala universitet 2012 och har sedan dess arbetat på juristbyrå med diverse olika typer av mål. Jag arbetar främst med familjerätt samt fel i fastighet/bostadsrätt. På senare tid har det också blivit mer konsumenträttsliga tvister kring diverse tjänster och entreprenader.

Min målsättning är att nå en lösning som blir så bra som möjligt i enlighet med de förutsättningar som finns och att det kan finnas en öppen och ärlig dialog mellan mig och mina huvudmän. Ofta är vägen genom domstol mycket långsam och tidskrävande varför det ibland är smidigare och mindre kostsamt att efterhöra möjlighet till förlikning efter viss medling. Ibland är dock domstol enda lösningen och ibland måste det gå fort för att inte förutsättningarna skall försämras.

När jag inte arbetar värdesätter jag tid med familj och vänner, samt mina intressen fotografering och dykning, gärna i kombination med varandra.

Du kan anlita Linda genom att boka tid hos oss. Skriv i ärendebeskrivningen att du vill anlita Linda Kron.

Linda i media:
Intervju på Sveriges radio ang. ett domutslag om hävning av bostadsrättsköp pga av försenad inflytt vid nyproduktion

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig

GDPR