Om oss

Stance Juristbyrå är juristfirman för dig som vill ha juridisk hjälp snabbt, engagerat och på ett lättbegripligt sätt.

Vi, juristerna på Stance Juristbyrå, tar hand om dig och ditt ärende och bistår med de konkreta insatser som behöver göras – oavsett om det handlar att fördela arv, ogiltigförklara en uppsägning, kräva prisavdrag för dolt fel i din fastighet eller verka för dina barns bästa i frågor om vårdnad, boende och umgänge. Detta, och mycket mer därtill, står vi till tjänst med.

Vårt mål är att ditt ärende ska lösas så snabbt som möjligt och på ett sätt som du känner dig nöjd med – både nu och om tio år. I detta kommer dina intressen givetvis i första hand, och som sakkunniga rådgivare lotsar vi dig framåt genom den ofta snåriga tillämpningen av lagar och paragrafer. Att du, som vår uppdragsgivare, är välinformerad och involverad på resan mot slutmålet är, enligt oss, en förutsättning för att du ska vara så nöjd som möjligt.

Stance juristbyrå startades 2004. Syftet var då som nu att tillgängliggöra och avdramatisera juridiken. Förutom att driva ärenden har vi därför också en kostnadsfri rådgivningsplattform som vi kallar Juristjouren. Juristjourens rådgivare kan svara på inledande frågor och guida dig i ett inledande skede. Juristjouren har under 12 års tid varit väldigt uppskattad och tar dagligen emot ca 100-200 samtal.

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig

GDPR